Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kälke jag åkte utför med som barn

Den kälke jag åkte utför med som barn
sitter jag fortfarande på
Detta finner jag gynnsamt
Jag hittar nämligen andra lösningar
På det som är allmänt vedertaget sant




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-04-18 10:50



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Härligt att ha barnasinnet kvar! KUL! /Helene
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus