Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en flaska Rosita

Nu blir det slagsmål igen.
Han har druckit hela dan.
Varför kommer inte polisen?
Han slår sin gamla kärring den fan.
Han trampar på och bär sig åt. Han sjunger med i sin egen låt.
Trallallala trallallala..
Nu ramlar käglorna, han åker gratis.
Nu ska du få för skämd potatis!
Med ambulans och polispiket.
"Allt är förgängligt" gastar vår gäst.
Fylleri när det är som bäst!




Fri vers av Lento Assai
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-24 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lento Assai
Lento Assai