Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sajten, människor och händelser.


Runda Slängors Cyberrymd

Jag tror att det är något fel, med sajten, men det är det inte.
Det var bra det, det skriver jag här det. Jag hoppas att jag blir kär i sidan en dag. En hel dag, det händer ibland. Men alltför sällan. Vad gnäller jag över?
Varför trodde jag att det skulle vara något fel på sidan /sajten?
För att ett meddelande hette samma sak som ett meddelande jag fått tidigare, fastän innehållet inte var detsamma.
Då är det rätt, allting är korrekt med sajten.
Lyssnar på bakgrundsmusiken, jag kan undra vilken musik jag tycker om; till syvendes är det grannen som har musiken.
Jag kan gilla den, och det gör jag ; Thomas Newman.
Och Musiken når ett opus, ett drama utspelar sig, och jag sitter alldeles stilla, filmmusiken som Newman skriver, eller spelar, Han måste väl ha skrivit den först?
Dramat som utspelar sig, sker när jag sitter alldeles ner, och jag tänker på sopbilen som var på gården idag, skall den in på gården igen?
Skall jag ge honom, Sopbilen mina sopor, när jag redan håller på med höjdpunkter som att skriva och lyssna? På sajten som det inte var något fel på, I`m Here! Jag får kramar i denna cyberrymd. Hur länge kan kramarna fortgå, frågar jag mig.
I Cyberrymden känner alla alla. Farligt Farligt, Härligt Härligt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mim
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-24 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim