Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkt av livet!

Märkerna
finns alltid kvar
för att framhäva
det som varit
och det som är.




Fri vers (Fri form) av jesse james
Läst 488 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-24 20:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ärrmärkt for Life. orden eldas upp

då går människan rakryggad ur.
vänligen <3

2018-09-16

  morgonstjärna VIP
en tatuerad själ
känns igen så väl

ibland är vi rättslösa både som barn och vuxna. barnet ligger i underläge
men den vuxne kan om den vill
slå tillbaka
käftsmällen och kräva ränta

så många tankar
dina ord ger

tack

2018-07-15

  Magica VIP
Märkt för och av livet, väl förmedlat på få rader.
2015-07-15

  Per "Läsaren" Sörqvist
Vissa burna med skam, andra med stolthet.
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

jesse james