Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handpåläggning

vidrör mig
med dina helande händer
Jag vill åter känna
hur tröttheten sammanflätas
med vägkantens saltnarv
och jag ska resa mig upp
medan vattendropparna
vaggas av luften
rätta till
den sargade gatan
som rusar förbi
uppochnedvända träden




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2015-06-24 21:01



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Finns en sådan kraft bakom orden när jag läser, det är stora ord som kräver sin plats. Samtidigt är texten väldigt öm, jag gillar den kombinationen.
2015-06-30

  Iréne S Räisänen VIP
Stort innehåll!
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP