Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självisk ärlighet



I din hand, tog du allt som var jag
knöt fingrarna, till oändliga gångar

och log, i tron om
att din sanning skulle bota

mina innersta demoner







Fri vers av Baystream
Läst 274 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-06-24 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att se sig som en varelse som är så inne sig är som att veta allt
2015-06-26

  Blomma-Stjärna VIP
Uljo säger det bra - <3
2015-06-25

  ULJO
Du skriver med en berörande inlevelse och det gillar jag
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream