Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sunda tankar kräver sunda ideal

det går konstiga rykten på stan
min ångest speglar himlen
köper glass i hopp om sol

duvor finns för att tappa fokus
en haltar fram och en saknar ben

tiggare ser det jag inte ser
jag ser inte dom och inte dig

känner droppar av regn på min haka
ryktet säger
du gav min kärlek tillbaka




Fri vers (Fri form) av fmeimalive
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-24 22:14



Bookmark and Share


  aol
Känner att dikten berör mej bra skriftat vännen
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive