Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brisen

Brisen slår till
nästan som en hård hand mot min kind.
Hjärtat stannar till, den vill ge vika, vill ge upp,
ett bizzart gupp på vägen.
Behöver en lupp
för att kunna se denna militära trupp
som vill besegra en oövervinnerlig kupp.
Provat olika lägen, för att finna,
en tunn dimma
av finslipad oas,
bort från allt knas.
Ett Paradis,
utan parasit som gnager




Bunden vers (Rim) av Marilynn
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-24 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marilynn

Senast publicerade
Brisen
Not the one
* Se alla