Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Emigranten (nånsorts haiku)

 

 

 

trettiosex kilo

som postpaket, en kappsäck

på flyget. Far väl!

(24.6.2015)

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-24 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP