Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målarkurs

Välja mönster,
välja färg
välja färg igen
frågor som vill ha svar
som får svar
när jag tar paus,
tittar ut genom fönstret
dricker mitt te
mediterar.
Händerna gör
grovjobbet
med penslar och färger,
får ihop
en fantastisk
mandala!




Fri vers av Shifra
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-25 16:27



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Denna får mig att tänka på att det är härligt med skaparkraft och vila på samma gång. De hör ihop även om det är varande och görande på samma gång.
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Shifra