Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vÄNTAR .


Sitter här och väntar

Jag sitter här och väntar.
Vad väntar jag på?
Att dagen skall gå.

Jag kan ju skriva.
Låta tåget gå, men inte på ett sådant sätt att jag har låtit det passera.
När jag skriver med grannens dator, känner jag tangenternas Melodikryss.
Låtar som spelar, ämnen som jag skriver om.
När jag sitter med min dator, den är så Trååkig!
Kanske att det påverkar mitt skrivande?
När jag sitter med grannens dator, jag har varit ute, ändock.
En stund i solskenet, hjälper det förstås?

Jag sitter här och väntar, mitt alterego känner jag, en gammal dam i en fåtölj. En gammal dam med laptop i sitt knä.




Bunden vers av Mim
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-25 17:34



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
En helt unik text-fri från floskler-känns äkta och ger inspiration.
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Mim