Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kodex hos någon


Kejsarens nya kläder

Det är ironiskt att jag behöver skriva denna text på denna sajt, när den handlar om någon annan , på en annan sajt.
Jag har kommit på det nu, tror jag;
Du skriver knasiga titlar, och för övrigt försöker du förmedla något guruaktigt budskap, när du kommenterar. Det är din nya stil.
(Kejsarens nya kläder.)
För om jag tittar tillbaka, på vad du har skrivit för kommentarer på mina verk, så har du någonstans skrivit effektivt ? Som kommentar på ett av mina verk.
Förstår ni utomstående, vad jag menar? Trodde inte det.
Jag beblandar er, med vad ni nu läser.
Snälla, Sluta inte Läsa!
Och Du, någon annan, som jag kallar dig, omfattas dina kommentarer på mina verk , såsom Copyright, Får jag använda dem när jag skriver denna text, eller är det högst personligt? När jag är ute på The World Wide Web, inbillar jag mig, att bara för att jag är härute, skall det tilläggas, att du lyssnar! Det vill jag Tro, Och ändock har jag inte skickat denna text, eller dikt, Kalla den vad du vill? Till dig!
hehe, där fick ni. och sedan skriver du dikter också som svar på mina, och bland kommentarerna, gör sig gällande; bara ord, en ordlek som spårat ur, fader vår. Twighlight, tänk på att det finns många hjärnsjukdomar. Köp jordgubbar, mycket nyttigt med järn.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Mim
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-25 18:48



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Saftigt och mycket starkt beskrivet ,när någon tar sig friheten att i sin anonymitet uppröra och/eller såra!

Fördelen med Poeter.se(en av de många fördelarna)- är att majoriteten här har vett och sans, samt behärskar skrivandet på ett helt unikt sätt!

Jag bokmärker din text-för att
inte glömma-det finns fler än jag som ogillar fega busklirare;)
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Mim