Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"jag vill upp till himlen en gång till"

dom lerigaste vita skorna i en säng utan lakan
kysser dig i hela ansiktet
du får lila läppstift på hakan
blåser rök till mig, jag kan känna hur du smakar

ser verkligheten i en upplösning som ger 90-tals musikvideor skärpa


han undrar vad jag vill göra
jag ser tillbaka i trötta men glada ögon, ler
jag vet vad jag vill.
drar upp tröjärmen, blundar
"jag vill upp till himlen en gång till"




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-25 20:36



Bookmark and Share


  trött
den här är fortfarande så bra
2017-05-25

  trött
so good
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans