Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man säga såhär

Jag vill aldrig vara utan dig
jag kommer alltid vara med dig
även när jag inte
är där.
Jag kan vakna mitt i natten
och se in i dina ögon
trots att dom är stängda
jag kan smaka dina läppar
även när dom är mil ifrån mig.
Vi har ett sätt att närma oss varandra
utan att gå ett enda steg
jag är kanske feg när jag inte strider för din kärlek
men vissa krig
är förlorade redan innan kulorna faller.
Jag går mellan minorna
kastar all barlast
tar din hand
och springer mot en osynlig plats
en plats som snart
inte finns.





Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 393 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-25 20:44



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En fin beskrivning mitt i en människas livsrelation. Vad hände sen ?
2020-02-19

  dubbelve
åh helvete det gav mig rysningar
2016-08-17

  Teresia Ridell
Starkt brännande, med en känsla som dröjer sig kvar..
2015-06-26

  Trädskugga
Du når ut till läsaren,
mycket bra!
2015-06-25

  Svartsilver
din dikt är en scen ur mitt liv.
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan