Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Verklighetens Saga

Solen skimrar i näckrosens damm
Glädjen glimmar fram
Bakom en lövbetäckt stam

Växter gro
Komma till ro
Lugnet och kanske lite vemod inträder
Naturens storslagenhet
Manar till visshet
Oron upphäver

Ta allt till vara
Skönheten bevara
Kärlek försvara
Orättvisa överklaga
Våga se verklighetens saga




Bunden vers av EvaL
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-25 21:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om den texten, ja !
2015-06-25

  Ronny Berk
tycker om den texten, ja !
2015-06-25

  Trädskugga
Bra, lite hip hop-rim där :)
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

EvaL
EvaL