Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de bästa skratten får man bjuda på alldeles själv ;)


Dagens skratt 25.6.2015

 

 

lite trött, läser e-post,

kollar kalendern för att införa nytt,

inser att gårdagens viktiga händelse

aldrig inbokats

 

jag gör det därför post festum, men

 

Något

går

fel.

 

till slut ryter programmet artigt till:

du kan tyvärr inte boka in en händelse

som slutar innan den börjar!!!

 

full i skratt undrar jag vem katten

den nörden var,

som så framsynt

programmerat in

en så vansinnig,

men vansinnigt adekvat

kommentar?

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-25 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Kram!
2015-06-28

  Björn Nilsson VIP
Nej, man kan inte bryta mot naturlagarna!
2015-06-26

  Hans Christian
TACK! Snälla Minkki för detta gapskrattet - det behövdes!

Kram ifrån mig!!!
2015-06-26

  Ljusletaren
Suveräna ord;
"du kan tyvärr inte boka in en händelse

som slutar innan den börjar!!!"

/kram
2015-06-26

  M M Mannheim VIP
Skrattar du så ler jag! HiHiHi
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP