Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Drömmars Sjukdom



åh, jag har hörde i en dröm
att för mycket av inget alls
kan slita sönder varenda söm
och skära av din hals

det kan få en man att frysa sönder
och en annan att bli en lögnhals
det finns en sjukdom i alla städer
men det finns inget botemedel alls

många hjärtan går sönder ikväll
från alldeles för lite
men för mycket kan äta din själ
likt för mycket av lite

från utsidan pressas man
tills man blir sin egen sjukdom
fly från det kan ingen man
livet är väntetid för fällande dom

varje man skapar sin egen säng av nålar
och desto fler nålar desto säkrare sömn
det finns en man som mina drömmar målar
i färger som inte är nåt annat än lögn





Bunden vers (Rim) av rimbaudesque
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-26 03:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skarp och målande <3
2015-07-11
  > Nästa text
< Föregående

rimbaudesque
rimbaudesque