Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag mötte Döden

Jag tror jag mötte döden
I en allt för lång sekund
"Vi har alla våra öden"
Sa Döden efter en stund

Sen log han lite fagert
Med sin lie uti hand
Skrocka lite magert
Försvann och blev till sand

Så stod jag där då naken
Och flämtade ett tag
Såg Döden stå där vaken
En vacker sommardag.







Bunden vers (Rim) av Niklas Liljehammar
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-26 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Liljehammar
Niklas Liljehammar