Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordsång


Kylan, kyla
kallt
Kallt vått Blött
Regn?
Droppar
Stänk
Ilningar mot jorden
Slungade, perfekta, glaskulor
Skärvor av vätska
Gröda, gro
Rot




Fri vers av Nirak
Läst 163 gånger
Publicerad 2015-06-26 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak