Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värda att notera.


De viktiga tankar

Man vet ibland bara, att dessa tankar är värda att notera.
Andra tankar sållas bort, ty de är inte lika bra.
Men på en dag, kan det vara så, att tankarna som existerar just denna dag, är de enda värda att beakta. Giv akt på din dag, dina tankar.
Ty idag är de viktiga.
Imorgon kanske de är ytliga och kanske inte har något djup.




Bunden vers av Mim
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-26 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim