Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela listan


Positiva ting

1. Jag var fin i håret, tyckte en främling.
(Hade gjort mig fin i håret, dvs. satt upp den i en knut.)
2.Jordgubbar och glass bjöd min granne på.
3. Kände att jag värnar om mitt hem när jag låste dörren, jag låste om "mitt".
4. Sol idag, solade i solskenet.
5. Hittade några bra program att titta på; Svett och Etikett, Mitt i naturen. Svett och etikett=favoriten.
6. Tömde Källsorteringspåsen.
7. Upptäckte, att jag tycker om nyheter, dvs nya eller nygamla uppfinningar i mataffären, de plockar in mjölksugrör och kiviks-liten-dricka.




Fri vers av Mim
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-26 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim