Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Bli inte den som dömer

Life is going on

Så varför är du så rädd?

 

Let the fools be fools

Bli inte den som dömer

 

Was I not up to your expectation?

Känn då värmen jag ger

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 271 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-06-26 17:08



Bookmark and Share


  Margit Grell
Kloka tankar!
2015-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...bra...
2015-06-27

  Teresia Ridell
Mycket i fördömandet vilar nog i rädsla och ovetskap. Vågar man ha ett öppet sinne och hjärta, dömer man inte i första taget. Livets motgång och vishet gör en också ödmjukare.. Kärlek-utsträckt hand;vad är viktigare ?

Fint och varmt skrivet, min vän !
2015-06-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland måste man döma, av olika skäl. Men visst vore det bättre om livet vore sådant att man slapp att göra det.
2015-06-27

    ej medlem längre
"Bli inte den som dömer"
Gott!
2015-06-27

  Maj-Lis VIP
Vackert och varmt
2015-06-27

  bittemi VIP
Kloka, fina ord!
2015-06-27

  anits VIP
Klokt och mycket tänkvärt skaldat!
2015-06-27

  Federico Romano
Vem kastar första stenen, är frågan..
2015-06-27

  Magica VIP
Då är jag nog en av de "trångsynta", för jag anser att man ibland måste våga ta ställning/döma någon om denna varit elak eller gjort fel om och om igen.
Men tänkvärd text, såklart att föredra att man ska ge kärlek om möjligt och det anser jag man ska till de som är värda det och gör en gott! :) Kram.
2015-06-27

  Rise Little One
Trångsynta finns överallt...
2015-06-27

  Blomma-Stjärna VIP
härligt generös i ord och bild - !
2015-06-26

  lila fjäderblomman VIP
Klokt o bra. Precis som du säger här; det är rädslan som ställer till det!
2015-06-26

  aol
Sannerligen döm icke var ärlig se sina misstag faller du så res dej stappla vidare stödd mot staven,
2015-06-26

  Palett
Fin livsregel !!
2015-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Bättre att gå den andra vägen och ta vara på och berömma det goda.
Så tänker jag.
2015-06-26

  Nannie
fint
2015-06-26

    Dan Myrbeck
Klokt, tänkvärt.
2015-06-26

  Magdalena Eriksson VIP
Texten ber oss att se bakom
I dunkel vi göms för den som är oss värdiga vi hittas som en skatt.
2015-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer alltid att döma.
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin