Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kursslut

Tunnelresan fortsätter,
målar med måsten och
krav.
Hittar mig själv,
eteriskt
med universums kraft
omkring mig,
får lust till
skoj, lek, blingbling..
det är jag det
också..




Fri vers av Shifra
Läst 271 gånger
Publicerad 2015-06-26 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra