Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäpper på rätt knapp...

En vän...

Visst känns den önskan igen...
Ja just den!
En vän är bra att ha
till mycket ja
att hålla av
i och om ta!

En vän som tar en som man är och
inte alls har något besvär med det där...

Är jättebra på att missa alla ens fel
inte en gång utan hela tiden
så man går bara omkring och ler
och känner sig lyckad! Hel!

Och man blir ju inte bara glad
utan mer solig och till och med
till sin egen förvåning rolig!

För alla ens delar passar inte bara en utan två!
Det är ju rent av otroligt för vi är ju så olika och
ändå platsar allt precis bara in...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-26 23:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, härligt!
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt