Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KISS - I was made for loving you...

K lart bästa eldigaste låten for ever!
I kärleksskrik når ingen högre alls never!
S å med den har man total love together!
S å säg inte emot be just clever!
*************************************
K lart så skall kärleken dundra in
I ett dån med strålglansen sin
S å klart i hela kroppen din
S jung med brinn och den bästa finn!
****************************************

Har jag lyssnat på den en miljon ggr eller är det två eller tre
jag minns inte så noga men den blir ju bara bättre
för varje gång jag hör den...

Jag fattar inte att den inte spelas oftare...









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-27 01:30



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag har skrivit den.

Dom stal den.

PS: Nu ska ja gå på kurs och lära
mig tala sanning.
2015-06-30

  lodjuret/seglare VIP
Du menar hårdrockgruppen? Vet inte om jag hört den onödigt ofta. Men det finns ju också mycket att lyssna på i den genren och så många att gilla. Men Pink Floyd och deras 'Atom Heart Mother' är ju inte så illa den heller. Deras fyra första album är väl de som var mest innovativa.
2015-06-27

    ej medlem längre
Härligt att höra att du har en sådan favoritsång! Det borde alla ha!
2015-06-27

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt