Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken kvinna...

En frågvis sarv från Mellerud
sa till sin vaja, du store Gud...
Hur ser, du då ut...
Det hade sagts förut...
Så hon sa, som du klädd i ren hud...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-27 09:27



Bookmark and Share


  limerick
Där satt den!
2015-06-29

  Lars Hedlin
Gillart! :)
2015-06-27

  Sommarina VIP
Ha ha fint och rimmat
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt