Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till Eva ...


Vila i daggkåpsblad

 

Under ormbunks plym

med tårna i daggkåpsblad

utslitna fötter

 

du andas i sommarens

regntårar i sorgsenhet.

 

 

(dikten spann tråden till Eva när
kameran famnat daggkåpan och ...)

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Monika A Mirsch VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-06-27 11:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poetisk skir, vemodig och mystisk. Vill läsa igen.
2018-11-27

  Arne Björn Fredriksson
Så enkelt banalt som gömmer så mycket att dra fram ur gömman. Tankar är oftast så traderande. Jag finner dem starka. Tack för dina ord.
2015-07-15

  Nanna X
Daggkåpan är så vacker, dikten också!
2015-07-14

    ej medlem längre
Vemodsvacker tanka!
2015-07-12

    J. Herward
Jag förnimmer dofter, som jag nu kan sätta ord på, för de återspeglar en så bekant känsla i mig. Regntårar.


Välkomponerad.

Lite kort bara ;)
2015-06-29

  Blomma-Stjärna VIP
vacker och ömsint ----- tycker om
2015-06-27

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvacker
Kramar
2015-06-27

  aol
Så vemodsvackert skaldat till en ljus somrig bild,
2015-06-27

    jesse james
Levande text.Mycket fint beskrivet/jj
2015-06-27

  Klara Ord VIP
Så fint - regntårar i sorgsenhet...
2015-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Bilden förstärker läsupplevelsen!
Bra.
2015-06-27

  Anya VIP
Är barnsligt förtjust i daggkåpa...påminner om min svärmor som dog nyligen.
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP