Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juni i moln

Ska man sota
för sina misstag
ska man färga marken med svarta steg
följer ni spåren så bjuder jag
på lakritsskratt och
mörka moln från min mun
Sviterna från resan
gjorde att min resväska gick upp i rök
bluesen känns genast igen
i mitt bolmiga kök
plattorna är ur funktion
jag äter upp mina egna ord
och skriver med en fjäder doppad i
tjära,kära ni känn ingen sorg
snart kommer jag ut i solen
var fan är den
det regnar i juni
brunnarna kan inte ta mer nu




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-27 16:51



Bookmark and Share


    Klipparen
Häftigt att få in så många definitioner av svart!
2020-05-09

    ej medlem längre
Ett saligt hopkok. Och vädrets makter,
blir ännu en gång föremål för analys.
Glad sommar!
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan