Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivet innehåll och några doldisar.


Skriver- Nu vet du.

Skriver, nu vet du.
Vilken konsekvens var det, som erkännandet gav?
Erkännandet av att man skriver?

Har erkänt för min mor.
Hallelujah, Har erkänt för min bror, kanske att han tror att jag jobbar.
Har jag erkänt för mig själv?
Ja det har jag.
Mitt enda intresse, läsa, skriva, är det så?
DET KANSKE DET ÄR.




Bunden vers av Mim
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-27 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim