Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast jag egentligen drömmer om försoningssex

Nej, jag har inte slängt de där smsen från dej!
Är det så farligt?!
Att radera är inte samma sak som att glömma

River sönder naglarna för att inte ringa
Inte vara svag inför dej mer

River tusen hårstrån
för att inte känna din hand innanför trosorna

Vill inte känna din blick i nacken på lektionerna!
Inte ha din doft i korridoren
Den som fanns på mina lakan

Men okej, vi skulle ju vara vänner




Övriga genrer av Sara Se
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-04-18 13:48



Bookmark and Share


  yoyyo
"Att radera är inte samma sak som att glömma"

Men att inte radera är samma sak som att påminna sig

men bra skrievt
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se