Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(C) foto: Minkki Huldén


Det är natt i sommaren

 

 

fåglarna tiger.

vinden tiger.

vågen tiger.

 

bara ljuset brusar

sommarbusar

dag som natt

 

2015-06-28 00:58

 

 

 

 

 

 

(fotot har jag tagit genom ett hyttfönster)




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-06-28 00:08



Bookmark and Share


  i af apa
till synes enkla rader
som fångar det
precisa, bravo!!
2015-06-30

  Heikki Hellman
Jag kunde lätt uppfatta din sommarnatts stämning! Sparar din text.
2015-06-30

  aol
Varsamt vacker ändå spritter det i mej,
2015-06-29

    ej medlem längre
Sommarnatten personifierad. Vackert!
2015-06-28

  Nanna X
Sommarnatten fångad - punkterna i första strofen är en fin detalj!
2015-06-28

  Palett
Fint, vackert om sommarnatten !
2015-06-28

  Stefan Albrektsson
Vackert! Förtätat, dämpat och kompakt i första strofen, för att sedan öppna sig likt en blomma i den andra (ja, nästan spralligt). Fint!!
2015-06-28

  Carl Mikael Fäldt
Läser din text om och om igen-kommer till samma slutsats!


2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP