Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedanför himlens spruckna fasad



Vill inte göra dig ledsen, men det är omöjligt att aldrig såra någon. Alla är olika, tänker mer annorlunda än vad du anar och upplever en verklighet du inte känner igen. Människor är komplicerade varelser nedanför himlens spruckna fasad, bär på så mycket förväntningar och trasiga drömmar.

Är alldeles intill dig, ändå gör det ont i hjärtat hela tiden, vet att vi en dag ska sluta åldras med varandras kyssar. Livet kan vara en vacker saga, men ensamheten finns ständigt som en orolig skugga vid horisonten. Älskade du, det är många saker vi kommer gömma för varandra i vårt vakenland.

Imorgon sover vi förbi dagen och gör natten till den bästa av nätter. Vi måste vänja oss vid mörker, inte gråta när det omsluter och varje minne känns meningslöst. Vi ska ligga mot varandras skinn, vara obarmhärtigt närvarande och för ett ögonblick jaga bort varje tvivel, känna att vi är levande skärvor i tiden.

__________




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-28 11:01



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
detta är så vackert, fan, jag som nästan aldrig gråter när jag läser känner hur ögonen fylls - kan vara bland det bästa du skrivit. det finns en text du skrivit om en flicka/kvinna med en resväska som jag har som favorit hittills, men denna kan vara vackrare.
2015-06-28

  Marianne Räf
Helt underbart vacker och strålande
P O E S I, detta !! Förnyelse på G ?...-
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP