Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖDA SMÅ - haiku

Smultronsmak i mun

barndomsminnen från kollo

frihet från ondskan




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-28 17:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra haiku,
stark, berörande.
2015-06-30

  KattenKin VIP
En haiku som berör!
2015-06-30

  Ponkla
Mycket bra sammanfogade sektioner!
2015-06-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu är de på gång...härlig haiku...
2015-06-29

  Lars Hedlin
Starkt och bra som bara den!
2015-06-29

  Lehva VIP
Starkt och berörande.
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP