Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild hittat via Google!


Those life affirming eyes¨

I love those life affirming eyes¨

I’ve never Feld so alive when you looked at me

Well what am I going to do!?

 

Sometimes I get a little bit crazy

When I’m thinking about you

We getting drunk in our feelings so strong

 

You can see the wind in a picture

And in my mind I can see you dace

Holding you tight and make us shine

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 270 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-28 12:43



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Genom ögonen...själarnas förening. Starka känslor här...
2015-06-29

  anits VIP
Starkt känslosamt skaldat!
2015-06-29

  Blomma-Stjärna VIP
het och livsbekräftande!
2015-06-28

    ej medlem längre
Ögon som förför...
2015-06-28

  Rise Little One
"We getting drunk in out feelings so strong" A beautiful sentence <3
2015-06-28

  louisegirl
Så stark i känsla...
Fint!
2015-06-28

  Teresia Ridell
Så mycket starka känslor i orden..gör Skönt-ont att läsa..berörs till tårar..and I love it!!
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin