Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden på Google!


Waiting!

Waiting for that special moment again

Searching for you one again….

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 188 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-28 17:10



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Naket, skört, längtansfullt. Få ord som känns mycket !
2015-07-02

    Dan Myrbeck
Söt!
2015-06-30

  Blomma-Stjärna VIP
- ÅÅH! (känner med nallen om tittar ut genom fönstret )
2015-06-30

  louisegirl
Söker och väntar en gång till <3
Gullig bild
2015-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar den söta bilden...man kan se hur han känner sej...precis som du skriver...
2015-06-29

  anits VIP
Fint och berörande skaldat härlig bild!
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin