Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Också



Äntligen solsken, värme och bad
regn, blåst och kyla över till slut
läser i solstol om mord, svält och nöd
tänker att det är liv.
Också

Börsen gick neråt, sekiner försvann
överflödslycka smulas till grus
lyssnar till nyhet om männskor som räddats
tänker att det är liv.
Också

Förstå förmår jag inte, men allt har perspektiv
sett i relief får mycket en mening
önskar mer tacksamhet över allt gott som finns
tänker att det är liv.
Också




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-28 17:33



Bookmark and Share


  aol
Starkt klokt och så berörande skaldat vännen.
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP