Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flera beskrivningar av ett aktuellt ämne.


Kämpa för skoj

Nu vet jag att man måste kämpa.
Kämpa för att tycka vad som är roligt.
Har någonting börjat att vara roligt, är det det fortsättningsvis.
Sådant tar tid.
Det tar tid, att ta tid, för att ha det roligt.
Det tar tid, att komma underfund med vad det är.




Fri vers av Mim
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-28 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim