Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sida, missa inte!


BARA EN

Om jag bara har en sida.
Det har sällan många människor, kanske mormoner, eller grupperingar, eller?...
Jag vill skriva om allt, som har en sida.
Subjektivitet kanske är ordet.
Men vad är ämnet?
En sida,
Skriva en sida av orden.

Var skriver jag?
På sockerdricka, eller på poeter.?
Svar anbelangas.
Som en poster.
poster, poeter, så olika definition, men ser ni inte; stavas nästan likadant, förutom s: et och e: et?
Se!

Svar anbelangas.
På sockerdricka, eller poeter?
Jag väljer båda, men det är här jag skriver mestadels.
Det är Här jag e`.

Varför väljer jag båda, och inte bara en sida? Väljer att uttrycka sajt såsom sida, ty det finns väl inget mer klassiskt ord?
På sockerdricka, har jag vänner, såsom jag fått genom att skriva. Så får jag meddelanden där, några här, några fler där, då jag är mindre aktiv med att skriva där. Här har jag vänner, och får liksom allt.
No limits Unbound!
Så hoppas jag att fler meddelanden på denna sidan börjar poppa in i min brevlåda, Sajt-e´korg.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Mim
Läst 263 gånger
Publicerad 2015-06-28 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim