Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slappna av

När du lagat vindrutan i Volvon ska jag slappna av

När regnet regnat färdigt lagt och en rosa kofta ofta över mamma i soffan ska jag bli glad och slappna av

När barnen tagit tillbaka sin uppmärksamhet från våldets ansikte
då ska jag slappna av och vara trygg

När vi vågar se varandra för första gången igen
tränga genom främlingsskalet
vänligen
när vi
uppfinner sätt att kommunicera
lustfyllda
utan krav på återbetalning
då ska jag släta ut mina yogafiltar ligga där och bara sprida kärlek



dropparna saktar ned jag gråter inte jag gråter inte
när ingen av oss klarar sig ensam då ska jag äntligen vara glad.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-28 23:35



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Härligt, både vad gäller stilen och det du förmedlar!
2015-06-30

    ej medlem längre
Stressen belyst mycket bra.
2015-06-29

  Lars Hedlin
JA bra förmedlat
2015-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om hur svårt det är att slappna av eftersom det är så mycket som skall fixas först!
2015-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland är det tungt. Man övermannas av elände. Du beskriver detta så bra.
2015-06-29

    Lena Söderkvist VIP
Till slut får man ro. Kanske. Både allmängiltigt och personligt (hur bär du dig åt?!)
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP