Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver snabbt till väldigt trevlig folkmusik valsar på


Starka barn äter mammas andra bullar

Dingeling lilla syster nu ska vi gå genom skogen
alla lessna människor är räddade vi kan dansa nu som älvor
Röda Korsets personal kan få bada nu
ingen gråter ju
sjön är varm hela sommaren
skiten blir vit när vi äter den för vi är så goda
näsdukarna vi fick som små
kom till oss när vi ropade
nya namn på alla dukar
aska och aska
grönaste lilla syster du ska inte vara rädd när du äter
när våra ögon klipper med sina fransar
dansar en vals att vi fick gå hem och vi var som gjorda för lycka.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-28 23:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fastnade också för färgerna till svart/vit bild!
2015-06-30

  Sommarina VIP
Tycker om din text. Finurligt och klippet med våra ögon klipper med sina fransar, kan riktigt se det
2015-06-29

  i af apa
en dingeling story
i starka färger
jag ser gult & skrikande
grönt (även om bilden
är svartvit...)
2015-06-29

  Lars Hedlin
Bra och briljant genomfört!
2015-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Känns lite rolig med glädjefnatt.
2015-06-29

  Nanna X
Roligt med allq färger i dikten till en svartvit härlig bild!
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP