Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varning och omtanke.


När man är nöjd med en dikt

Det har varnats för att texter inte blir uppmärksammade på sommaren.
Men, den blomstertid nu kommer!
Ack.

Det känns lite tomt nu härute, när texter inte uppmärksammats.
Kan en vän uppmärksamma mig?
Kan en skrivarvän skriva till mig?
Vad är en skrivarvän? Någon som skriver till mig, delar samma intresse.
Vem är jag, eftersom jag gör mig så viktig?




Bunden vers av Mim
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-29 18:31



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Har undra länge, några dagar iallafall, vem du är. Bra text gillar den
2015-11-04

  Alva Johnsson VIP

Ja vem är Du! En bra frågeställning att fundera på. Vi lär i sinom tid få en bild av våra skrivarvänner. Vad de skriver om, hur de uttrycker sig och om texten är varm och mjuk eler sorgsen och dämpad. Men som vi alla vet går livet upp och ner och därför kan även vårt skrivande spegla mer än en sida.
Lycka till i Ditt skrivande och låt oss få lära känna Dig. Alva
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mim