Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske kan

Ett utövande av vad man kanske kan.
Vilket är drift som aldrig riktigt når fram.
Driften stannar upp halvägs och för att sedan försvinna.

Men inte kan du.
Detta kan ju bara jag.

Kolla på hur jag rör mig frammåt.
Kanske kan du även röra dig framåt.
Kanske kan du även leva dina drömmar.
Kanske även du kan vara som jag.

Varför detta eviga kanske.
Som aldrig skulle skapar en förevigande tanke.
Som att frihet var begränsad.

Detta är inte sant.
Frihet är förevigad.
Ädel och skön.
Frihet och Drömmar är inte mitt eller ditt.

Det är.
Att klara.
Att vara.
Hel.






Fri vers av ViljansKraft
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-29 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ViljansKraft
ViljansKraft