Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker förefaller det som att det skulle vara på detta viset.


Det är så, att saker man lär ut...

Det är så,
att saker man lär ut,
behöver man lära sig.
Likt en spegel, där båda sidorna är spegelblanka, är spegelglas, (som så ofta påträffas i solglasögon som man kan spegla sig i.)
Likt en spegel som har en sida, där man syns rakt igenom, som ena sidan vore bara ett fönster, och den ena sidan blank som av spegelglas, och ni vet ju vilken sida av glaset, som man speglar sig i.
Och spegeln som är ett fönster, hur ofta har man inte speglat sig i dess ljus? (när man går förbi ett varuhus, och får se sin spegelbild i fönstret, sin siluett, rättare sagt)
Spegeln som är ett fönster, går att spegla sig i, men också öppna utåt.
Det har jag lärt mig,
reflektioner av det du ser, återspeglas av det du behöver LÄRA UT!




Fri vers av Mim
Läst 173 gånger
Publicerad 2015-06-29 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim