Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge det varar man allt klarar

Fråga aldrig hur länge
vänskapen eller kärleken varar
det vet ju ingen hur länge det varar...

Bry dig inte om tid eller rum
var inte så dum
att ägna dig åt sån energi
just då, du kan var lycklig och fri
slippa att gå som efter ett schema
när det ju inte alls finns ett sådant tema...

En så´n ryggsäck är ju bara kasta
men till vänskapen och kärleken bara fort hasta
och så gott där sen få vila ut och bara rasta...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-29 22:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ja, det är en god tanke allt
smakar tungan likt Pite palt
så för att ej gå under
just i sådana stunder
en får stå för känslan helt kallt
2015-07-01

    Dan Myrbeck
Ja, bra att glädjas
i nuet.
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt