Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick utav insikt



Solen sträcker sina sista strålar
genom sommarvarmt fönster
skuggor kastas, döljer kind och blick
ser dina kyssvänliga läppar formas, öppnas och stängas

Döv som under ytan, ett hav utav känslor som sköljer
våra utsträckta händer försvinner
Otillräkliga andetag, ord slungas
obrukbara livbojar om kvällen

Vita stråkar, bröstkorgens boning skriker
stenen landar, känner ett hål i skrovet
och revan som tär, verkligheten vaknar

när våra blickar möts, på riktigt
för första gången

och horisonten gick från blodröd, till mörker
på bara några sekunder







Fri vers av Baystream
Läst 286 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-06-30 09:12



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Drömmar som med desperation försöker betvinga förnuft och verklighet. Känns den som för mig.
Gillar. Mycket.
2015-07-01

  Blomma-Stjärna VIP
vet inte om jag läser dikten rätt - men för mig känns det som en het längtan efter ett möte på djupet - det slinter - när "ord slungas" - verkligheten vaknar och "blickar möts, på riktigt, för första gången" gillar texten
2015-06-30

  Ponkla
Fin inledning, fortsättning och avslut!
2015-06-30

    ej medlem längre
" på riktigt för första gången"..

innehåller förutom en innebörd, ett
så vackert konstaterande. Jag gillar texten! Bra du! och tack.
2015-06-30

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream