Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet i flödet

 

En nyckfullhet av nätet
att ödelägga ödet
vore väl förmätet
när mötet dök upp i flödet

spelar en quiskamp
frågor får svar
tar tag i varje tamp
vilka vi är tar några dar

förföriskt fokuserad
chansar på charm
gör mig generad
ordvränger mig varm

en gammal bekant
från barndomslandet
lindar in mig smeksamt
svårt att klippa bandet

chattar dygnet runt
ställer allt på kant
känns inte riktigt sunt
snarare ensamt

måste han vara så perfekt
och bildad och beläst
kommer från resandesläkt
stoltheten har ingen kväst

kallar mig lilla hjärtat
trollet, vackra vännen
saknaden har smärtat
kärleksord från männen

kismet kan du kolla
vår bestämda livslott
fick in mig i sin fålla
sitter i ett sandslott

när längtan väcks
hos drömmande dam
som lätt knäcks
men aldrig blir tam

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-06-30 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Balansen mellan människor är viktig. Respekten. Det viktiga är, som du säger, att aldrig bli tam.
2015-07-01

  Palett
Stark text med fina rim !
2015-06-30

  i af apa
hej så fint...!!
som musik i väven...
2015-06-30

  aol
Så vackert fint rimmat i en dikt med både känsla och innehåll,
2015-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Här flöda texten som ett rinnande vatten.
Bra skrivet.
2015-06-30

  Sommarina VIP
Alltså du är grym på rim. Bra skrivet Kärlek frestande läskande
2015-06-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Så jäkla bra!
2015-06-30

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet med mästerligt rimmade rader!
2015-06-30

    Sefarge VIP
härligt förförande
svängig text
dansande in i minneslådan
:)
2015-06-30

    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på damen som sa:

- För att komma med i tidningen behövs författarförmåga eller charm. Hur kom du med?
2015-06-30

    Jag är fan större än Sartre VIP
Jag avskyr rim, annars helt okej textmässigt innehåll!
2015-06-30

  Nanna X
You are a rapper!
2015-06-30

  Lars Hedlin
Starkt i känsla och i utförande...
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP