Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man hör att man ska falla i kärlek men jag föredrar att stå


Stå i kärlek

På vilket språk vill du att jag ska förklara?
Att det är endast med dig jag vill vara.

Lägg din hand i min, det är ingen som helst fara.
Ge mig några rader och låt mig med denna dikt få dig att förstå

Att vi inte kan påverka det förflutna, låt oss mot framtiden gå.
Jag faller inte för dig, jag hoppas att vi kan stå.

Stå i kärlek och inte ramla ner,
ge mig en kyss nu fina, och bekymra dig inte mer.




Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-30 16:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Att vi inte kan påverka det förflutna, låt oss mot framtiden gå"
Kloka ord att bära med sig i vardagen.
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar