Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärvor

när det enda som återstår
av mitt hjärta
är spridda skärvor
som likt en krossad spegel
lovar sju års olycka




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-30 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan