Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt blir bara en lögn

Jag ler mot dig och du ler tillbaka
Allt är som det ska igen tror du

men hos mig är inget sig likt
försöker hitta en känsla igen

men allt blir till en jävla lögn
och jag tror att jag snart kvävs...




Fri vers av ässet
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-30 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ässet