Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en sån som aldrig går sönder

Det handlar bara om detaljer
Som att inte träffa botten när du faller




Övriga genrer av ungefär
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-30 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär